Ohjelma lastenkutsuille:
Tehdään sormista sakset

60,00  sis. alv. 24 %

Ohjelma sisältää hassun viittomaopettajan, ohjatun viittomaleikin tai -pelin toivotusta teemasta, kevyttä liikuntaa, sekä onnittelulaulun viittomakuvitetut sanat jokaiselle kutsuvieraalle kotiin vietäväksi.

Osallistujamäärä: 1–10
Paikka: asiakkaan juhlapaikka toimialueillamme (pääkaupunkiseutu, Turun, Tampereen, Jyväskylän ja Oulun seutu sekä Iisalmi ympäristökuntineen)
Ohjelman kesto: 30 minuuttia
Taso: ohjelma ei vaadi lapsilta aikaisempaa osaamista
Teema: sovitaan teemasta sankarin toiveiden mukaan (ks. alla oleva kurssikuvaus)
Varoitus: syntymäpäivillä saattaa olla positiivisia hiljaisia hetkiä

 

Tuotetunnus (SKU): 5 Osastot: ,

Kuvaus

Eikö olisikin mahtavaa oppia viittomaan onnittelulaulu synttärisankarille? Onkohan Tatulle ja Patulle tai My Little Ponylle viittomia? Entä tietääköhän kukaan viittomia kuppikakulle ja popcorneille? Nyt voit tilata syntymäpäiville ohjelmaksi tuokion, jossa opitaan vänkiä viittomia leikkien ja laulaen. Teema sovitaan sankarin toiveen mukaan.

Metka viittomaohjelmamme sopii kaikille 3–10-vuotiaille lapsille – osasivat he viittoa tai eivät. Ohjelmasta vastaavat Viittomakielialan Osuuskunta Vian mukavat ammattilaiset.

Kaikilla synttäreillä ei olekaan viitottu mitään näin kivaa!

Ohjelmapakettia toteutetaan toimialueillamme (pääkaupunkiseutu, Turun, Tampereen, Jyväskylän ja Oulun seutu sekä Iisalmi ympäristökuntineen) tilaajan toivomassa paikassa. Jos haluaisit ohjelmapaketin toimialueidemme ulkopuolelle, ota yhteyttä, niin voimme neuvotella vaihtoehdoista.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ohjelma lastenkutsuille:
Tehdään sormista sakset”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *